"І квіти забирай!" - У Тернополі вдова героя-морпіха прогнала голову ОДА з похорону (відео)

Улітку минулого року попри протести Самооборони та громадськості Збражчини Юрія Горайського звільнили з посади голови райадміністрації, а на його місце прийшов друг голови ОДА Степана Барни.


У Тернополі зустріч героя АТО Юрія Горайського у неділю, 6 березня, почалася зі скандалу: дружина загиблого прогнала голову Тернопільської облдержадміністрації Степана Барну та голову Збаразької райадміністрації Анатолія Качку з місця події. Про це повідомило виданняТернополяни, передають Патріоти України.

Уранці майже сотня тернополян зібралися до Збаразького кільця, щоб зустріти тіло екс-голови Збаразької райадміністрації Юрія Горайського, який загинув 4 березня під час бою в зоні проведення антитерористичної операціїна Донбасі. Коли колона з тілом загиблого наблизилася до Збаразького кільця, дружина покійного Горайського почала шукати Степана Барну та Анатолія Качку.

Вона нагадала Барні, що він звільнив з роботи її чоловіка, і головою Збаразької райадміністрації призначили його давнього друга Анатолія Качку. Жінка наполегливо попросила голову Тернопільської облдержадміністрації піти з місця зустрічі і забрати принесені квіти.

«Ви не варті того», - заявила вона. Потім дружина Горайського у різкій формі нагадала Анатолію Качці, як він одному зі своїх інтерв’ю пропонував відправити її чоловіка на психіатричну експертизу.




Комментарии