Ахметов і Бойко літають до Москви

— У мене є інформація, що Бойко й Ахме­тов постійно літають до Москви. Про щось там домовляються, — говорить позафракційний народний депутат 27-річний Єгор Фірсов16 березня.




Напередодні з'явилася інформація, що Віктор Медведчук (очолював адміністрацію президента Кучми, кум російського президента Путіна. — ГПУ) пропонував Петрові Порошенку створити адміністрації на окупованих територіях Донеччини та Луганщини. Їх керівниками призначити олігарха Ріната Ахметова й голову фракції "Опозиційного блоку" Юрія Бойка. Хоча два роки тому, до початку воєнних дій, перший відмовився очолити Донецьку ОДА.

— А зараз, коли десятки тисяч людей загинули, Донбас зруйнований, Ахметов чомусь готовий це зробити, — каже Фірсов. — Завдання Росії — всучити назад Україні зруйнований, бідний, зазомбований регіон. Щоб це був троянський кінь, який впливав би на політику країни, вибирав депутатів до парламенту. Щоб Донбас послаблював нас, був каменем на нозі України. В жодному разі не варто вестися на план Кремля, який обстоює і просуває Медведчук.


Комментарии